Om meg

Navnet mitt er Kristian Balswick. Jeg er 17 år og kommer ifra Jevnaker.

Jeg er halvveis inn i første året på Ringerike VGS. Som den halv-nerdete-teoretikeren jeg er, har jeg valgt å gå studiespesialisering. Fortiden er det skolen, politikk og trening som spiser av fritiden, men den største biten går nok til skole. Målet er å komme inn på Handelshøgskolen i Bergen, noe som i 2011 krevde 52,7 studiepoeng.

Politikk
Jeg gikk inn i politikken  i 9. klasse når jeg ble valgt inn til Ungdommens Fylkesting Oppland. Der sitter jeg enda og har et verv som 1. vara i AU.
Sterkt påvirket etter å ha bodd 15 år i en kommune hvor arbeiderpartiet kan si de gjorde et dårlig valg med 52% av stemmene, I tillegg til påvirkning ifra en familie med røtter i Arbeiderpartiet trodde jeg vel egentlig arbeiderpartiet var partiet for meg. Det gikk ganske fort opp for meg at dette ikke stemte i det hele tatt. Etter å ha satt meg inn i partienes ideologi og politikk fant jeg ut at jeg var blå tvers igjennom, Høyre var partiet for meg. Dette har jeg bare fått bekreftet jo mer jeg har lært og jo mer jeg har engasjert meg.

Derfor meldte jeg meg inn i Unge Høyre. Jeg viste ikke helt hva jeg gikk til, men UH viste seg å være en fantastisk organisasjon. Ikke bare møter jeg masse flotte engasjerte ungdommer som deler politisksyn med meg, jeg har også lært veldig mye om politikk, diskusjon og media.

Generalforsamlingen 2011 ble jeg overaskende valgt inn i Oppland Unge Høyres AU. Dette ga meg masse motivasjon og jeg ser frem til å drive valgkamp og arbeide med politikk frem mot valget 2013. (Når vi igjen skal sikre borgerlig regjering)

Om det er noe du lurer på er det bare å legge igjen en kommentar eller ta kontakt!

Epost: kristian@ibdata.no
Mobil: 48170208

4 kommentarer til «Om meg»

  1. Det var jammen raskt å få satt opp denne bloggen! Du får ting bra unna når du hiver deg til. Dessuten var det ovenstående ganske bra skrevet, og mye bedre enn den stilen vi måtte kassere og starte helt forfra med for noe tid tilbake…

    Lykke til, jeg skal følge med på hva du skriver om.

    PS! Jeg snakket med Geir Olsen i dag, og han ville gjerne at jeg også skulle engasjere meg i politikken. Det er vel bare å innse at jeg ikke har tid/ønske om dette nå om dagen!

  2. Takk skal du ha!

    Den stilen hadde jeg ikke akkurat lagt særlig mye i heller. Du har administrator rettigheter på bloggen så det er bare å redigere om du kommer over feil.

Legg inn en kommentar