Hvordan aktivere Windows 8?

For kun kort tid siden hadde Windows 8 offisiell lansering og vi var selvfølgelig snare til å gå til anskaffelse av det nye operativsystemet. Kun sekunder etter at installasjonen var fullført gikk det opp for meg at her er jeg i fremmed terreng! Det første problemet som dukket opp, og som jeg skal ta for meg her var som det går frem av tittelen: Hvor kan jeg legge inn produktnøkkelen og aktivere Windows?

Det første du må gjøre er å åpne “kjør” vinduet. Dette kan du gjøre både om du står i skrivebordet, eller i det nye “Apper” vinduet. Du kan bruke den samme hurtigtasten som i tidligere versjoner av Windows: “Windows knappen + R”

.

 

Når du har åpnet kjør vinduet skriver du inn: SLUI 3  og klikker ok, eller enter på tastaturet.


Gratulerer, du vet nå hvordan du legger inn produktnøkkelen i Windows 8!

2 kommentarer til «Hvordan aktivere Windows 8?»

Legg inn en kommentar